Informace o zpracování souborů Cookies

Informace o zpracování souborů Cookies

  1. Společnost Autodoplňky-obchod.cz s.r.o., se sídlem Praha - Nové Město, Vyšehradská 1349/2, PSČ 12800, IČ: 247 86 276, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 174128, jakožto provozovatel této webové stránky (dále jen „Správce“), užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • fungování webových stránek
  1. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).
  2. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu info@autodoplnky-obchod.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  3. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  4. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a pseudonymizované podobě.

Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče, případně na výše uvedené kontaktní adrese.

  1. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  2. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
  • Poskytovatelem služby Google Analytics a Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Poskytovatelem služby Sklik a Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz a.s., sídlem Radlická 608/2, 150 00 Praha 5
  • Poskytovatelem služby Facebook, provozované společností Facebook Inc, Menlo Park,  California, USA
  • Poskytovatelem služby Shoptet.cz, provozované společností Shoptet s.r.o., Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 69
  • Poskytovatelem služby Samba.ai, provozované společností DiffSolutions s.r.o., Nad Mlýnským potokem 640/10, 107 00 Praha 10
  • Poskytovatelem služby Smartsupp, provozované společností Smartsupp.com s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  1. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii,
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
  • v případě automatizovaného zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.
  1. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Typ

Název

Účel

Expirace

Přístup k informacím

funkční

PHPSESSID

potřebné pro správné fungování webu

Návštěva

First-party

funkční

 language

potřebné pro správné fungování webu

1 rok

First-party

funkční

supportbox_chat_id

potřebné pro správné fungování webu

1 měsíc

First-party

funkční

supportbox_chat_ip

potřebné pro správné fungování webu

1 den

First-party

 funkční

 externalFontsLoaded

potřebné pro správné fungování webu

1 měsíc

First-party

funkční

SRV_ID

potřebné pro správné fungování webu

Návštěva

First-party

analytické 

 _gat_UA-22263578-2 

Získání statistických informací

1 minuta

First-party

analytické

_ga

Získání statistických informací

2 roky

First-party

analytické

_gid

Získání statistických informací

1 den

First-party

analytické

_gat_UA-22263578-3

Získání statistických informací

1 minuta

First-party

analytické

_gat_UA-22263578-4

Získání statistických informací

1 minuta

First-party

analytické

_gat_gtag_UA_22263578_1

Získání statistických informací

1 minuta

First-party

analytické

_ga_414DW41NX3

Získání statistických informací

2 roky

First-party

analytické

FPLC

Získání statistických informací

20 hodin

First-party

analytické

_ga_2NBH6XYXWP

Získání statistických informací

2 roky

First-party

analytické

 FPID

Získání statistických informací

2 roky

First-party

marketing

_fbp

Marketingová komunikace

3 měsíce

First-party

marketing

sid

Marketingová komunikace

1 měsíc

Third-party

marketing

IDE

Marketingová komunikace

2 roky

Third-party

marketing

yottly-client-id

Marketingová komunikace

návštěva

First-party

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení